Hjem /

Sammensatt fagmiljø

Enestor har lang erfaring med rådgivende ingeniørtjenester til vannkraftbransjen. Det gir nyttig erfaring og kunnskap, ikke bare innenfor vannkraft, men også andre tekniske utfordringer der kreative og effektive løsninger skal finnes.

I alt vi gjør er erfaringen fra vannkraft med oss, uansett type prosjekt

FAKTA OM ENESTOR
Org nr.: 914 849 349
Etablert: 2015
Kontorer: Lillestrøm og Magnor

Enestor gir plass til utvikling ved å dele på jobb og kunnskap

Enestor er rådgivende ingeniører, som vil utfordre det etablerte. Vi er et sammensatt miljø, både i vår faglige tilnærming og som mennesker. Hos oss har gammel kompetanse og helt skolefersk kunnskap lik verdi – her jobber vi sammen til kundens beste.  

Enestor skal gjennom samarbeid og passion sørge for at kjente mønstre brytes, for å skape nye. Derfor jobber vi tett med industrien, slik at teoriene kan testes i praksis. Vi står gjerne midt i produksjonen selv, for å forstå og gjøre en bedre ingeniørjobb. På den måten finner vi løsninger som virker, samtidig som vi er en ganske kul arbeidsplass, der vi er glade i teknologi og teknikk. 

Nyskapende nestoring* 

Enestor bruker aktivt Nestor-tankegangen. *Nestoring er vår metode for å dele kunnskap. Enestor gir plass til utvikling ved å dele på jobb og kunnskap. Alle deler på kompetansen sin og har åpen dialog i prosessene. Hos oss gir lang erfaring blandet med skolefersk kunnskap stor verdi – også for kunden.