Hjem /

Jobbe i Enestor

Vi ser etter dyktige, selvstendige talenter som tror på samarbeid og åpne prosesser. Kjenner du deg igjen? Søk!  

Selma – rådgiver

"

I Enestor får alle muligheten til å jobbe med alt avhengig av egne ønsker og ambisjoner. Dette, og svært dyktige ingeniører med lang praktisk erfaring gjorde at jeg valgte denne bedriften som min første arbeidsplass etter studiene.

Selma startet i Enestor 2023 og kom fra NTNU med spesialisering innen strømningsteknikk.

Kjell-Roger – senior rådgiver

"

Jeg trives ekstremt bra i en bedrift hvor vi deler av erfaring og kunnskap. Sammen med godt og trygt arbeidsmiljø og gode kollegaer gjør det at jeg gleder meg til hver arbeidsdag.

Kjell-Roger har jobbet i Enestor siden 2018 og i vannkraftbransjen, leverandørsiden, siden 1992. Han er en nestor innen all mekanisk konstruksjon innenfor vannkraft.

Christoffer – senior rådgiver

"

Enestor får en del utviklingsprosjekter der det er mange nye spennende utfordringer å kaste seg over. Jeg trives i motbakke og med et solid fag og prosjektmiljø i bedriften løser vi det meste.
Christoffer startet i Enestor 2018 og har jobbet i industrien og vannkraft siden 2012. Han er en nestor innen konstruksjon, prosjektledelse, hydraulikk, styring og systemdesign.

Enestor er summen av hver enkelt av oss

Det å jobbe hos oss er en dynamisk prosess, der vi gjennom samarbeid og lidenskap for fag og teknikk skal sørge for at kjente mønstre brytes, for å skape nye. Det jobbes tett med industrien, slik at teoriene våres testes i praksis. Vi står gjerne midt i produksjonen selv, for å forstå og gjøre en bedre ingeniørjobb. På den måten finner vi løsninger som virker, samtidig som vi er en inspirerende og utviklende arbeidsplass, der teknologi og teknikk står i sentrum.

Jobbe i Enestor? 

Vi ser etter dyktige, selvstendige talenter som tror på deling av kunnskap, har en utstrakt «det fikser jeg» holdning, liker åpenhet, tar eierskap og sitter ytterst på stolen. Kjenner du deg igjen? Søk!

Nyskapende nestoring* 

Enestor bruker aktivt Nestor-tankegangen. *Nestoring er vår metode for å dele kunnskap. Enestor gir plass til utvikling ved å dele på jobb og kunnskap. Vi deler på kompetansen og har åpen dialog i prosessene. Hos oss gir miks av årelang erfaring og ny kunnskap og idéer fra skolebenken de interessante dagene og gode resultatene.